pátek 24. června 2016

TIPY NA LÉTO

Ahoj všichni, prázdniny nám začínají a máme dva krásný měsíce před sebou, takže kdyby jste ještě nevěděli co podniknout, tak si můžete přečíst tenhle článek. 

1. WEEKEND TRIP

Vyrazit někam s kamarádkou na víkend? Super nápad! I já s kamarádkou jsme se rozhodly na víkend vyrazit někam pryč, zvolily jsme naší milovanou a krásnou PRAHU. Vy ale můžete kamkoliv, do kempu, na chalupu nebo pokud si to můžete dovolit, tak i třeba někam do zahraničí. Rozhodně ale neseďte doma a vyrazte si někam odpočinout a užívat si života. 



2. WATER FUN

Léto, horko, jasná volba je vyjet někam k vodě. Je jen na vás jestli zvolíte přehradu, rybník nebo aquapark. Já v létě jezdím jak na přehradu, tak i do aquparku, ale větší sranda a pohoda je asi na tý přehradě. Můžete si tam půjčit s kamarády šlapadlo, skákat do vody, pokud teda nejste srab jak já a nebojíte se ryb, no a budete se mít skvěle. 




3. SUMMER PARTY!

V létě jsou ty nejlepší akce venku, takže vytáhněte partu a jděte se bavit! Uvidíte, že z toho budete mít skvělý zážitky. Určitě někde ve vašem okolí bude třeba nějaká beach party a třeba ještě potkáte letní lásku. 


4. JOB

Řekněme si pravdu, většinou každá zábava něco stojí a pokud jste nevykradli banku a máte možnost brigády, tak si ji určitě najděte. Já už druhým rokem chodím pravidelně a nemůžu si to vynachválit, takže rozhodně doporučuju, budete si moct dovolit třeba to co vám rodiče nekoupí a ještě s dobrým pocitem, že jste si na to vydělali sami. 




5. !RELAX!

A ať už v létě budete dělat cokoliv nezapomeňte si odpočinout! Lehněte si na zahradu, udělejte si pěkně studený pití, čtěte si oblíbený časopis a užívejte si klidu, toho není nikdy dost. 


Máte i vy nějaký tip pro mě? Jaké jsou vaše plány na léto?

Mějte se krásně.
N.

1 komentář: